O nama

Odaberite pametno. Odaberite Formator. Fleksibilnost, profesionalnost, post-prodajni servis orjentiran prema klijentima i kontinuirana inovacija podržana certifikatima kvalitete, kao i stručnost u savjetovanju prilikom odabira prave vrste stakla ili razvoju novih proizvoda, čine Formator pametnim odabirom.

Vizija

Mi smo proizvođači specijalnog sigurnosnog stakla. Naši proizvodi zadovoljavaju i najsloženije zahtjeve za projekte diljem svijeta. Naša najveća vrijednost naši su zaposlenici, bogato iskusto i spremnost na prihvaćanje izazova. Naše poslovanje raste kroz kontinuirani razvoj tvrtke i transparentni odnos s našim partnerima. Ne nudimo samo proizvod, nego i informaciju.

Misija

Naša je misija profilirati se na tržištu kao referentna točka za specijalna stakla, kroz razvoj i rast  tvrtke, uspješno upravljajući ljudskim potencijalima.

U svojih 15 godina postojanja, Formator je rastao brzo s ciljem da zadovolji rastuće zahtjeve tržišta za sigurnosnim staklom. Tvrtka se profilirala kao stručna na području sigurnosnog i specijalnog stakla. Formatorovi proizvodi ugrađeni su širom svijeta na nekim od najznačajnijih projekata, potvrđujući našu kvalitetu i pouzdanost. Formator nudi sigurnosno staklo, kao što je kaljeno, laminirano i emajlirano staklo, te specijalna stakla kao stakla za privatnost, elektrogrijana stakla, protuuraganska stakla, antišpijunska stakla, LED stakla itd. kontinuirano razvijajući nove proizvode.

FORMATOR sigurnosna stakla

Adresa: Industrijska zona R29 Kukuljanovo 305
51227 Kukuljanovo (Rijeka) – Hrvatska
Tel. +385 51 503330 – Fax. +385 51 503360
Email: info@formator.hr

IMSA Group GmbH

FORMATOR je osnovan u jesen 2003. godine od matične kompanije IMSA Group GmbH.

www.imsagroup.com

© 2014 - 2018 Formator d.o.o. Sva prava pridržana. |